Lionshuis Panningen

Een gezinsvakantiehuis speciaal ingericht voor gasten met spierziektes, MS, ALS, Parkinson en andere lichamelijke beperkingen en hun begeleiders (ouders, broers, zussen of anderen). Boek je vakantie naar Panningen, gemeente Peelen Maas (Limburg) in het mooiste vakantiehuis van Nederland.

Lionshuis 25 jaar!

Het Lionshuis Panningen viert in 2024 haar 25-jarig bestaansfeest. Velen hebben inmiddels de weg naar het Lionshuis weten te vinden en van een fijne vakantie genoten. Zorg dat u er op tijd bij bent om uw vakantie te boeken.

U komt dan op de site van Villa For You met de titel "Boekingen Lionshuis Panningen". Daar vult u de gewenste aankomstdatum en verblijfsduur in.

Lions Club Peel en Maas

De Vereniging Lions Club Peel en Maas is een vrijwilligers organisatie met hoofdzakelijk leden uit de regio Peel en Maas. Lions zetten zich lokaal en wereldwijd belangeloos in voor het goede doel. Door te denken en werken vanuit zeer uiteenlopende professies, versterken zij elkaar.

Deze club is een onderdeel Lions Clubs International.

"Lions Helpen!"

De Vereniging Lions Club Peel en Maas is een vrijwilligers organisatie met hoofdzakelijk leden uit de regio Peel en Maas. Lions zetten zich lokaal en wereldwijd belangeloos in voor het goede doel. Door te denken en werken vanuit zeer uiteenlopende professies, versterken zij elkaar.

Wij zijn een onderdeel van Lions Clubs International.

Onze club geeft uitvoering aan de doelstelling, anderen te helpen, vanuit de Lions-gedachte "Lions Helpen!".

De Vereniging Lions Club Peel en Maas organiseert activiteiten waarbij er gelden ingezameld worden ter ondersteuning van diverse goede doelen.

Dit doet de club zowel zelfstandig als in samenwerking met andere serviceclubs. Tevens worden er projecten in immateriële zin gesteund.

De goede doelen zijn dicht bij huis (o.a. Lionshuis, Zonnebloem, KidzBase) en ook verder weg (o.a. Ethiopië, Suriname, Zambia). Veel van deze doelen worden mede ondersteund door de stichting Cordaid.

De benodigde fondsen worden bij elkaar gebracht door het organiseren van fundraising evenementen zoals de Lions Manslujzitting, de Lions Golfdag en Wine, Dine & Dance.

beeldmerk
IMG_9322

Lions Manslujzitting

De Lions Manslujzitting is een carnavalszitting voor societeitsleden en hun introducés, die jaarlijks plaatsvindt op zondag vòòr carnaval van 11 tot 15 uur.

frontpagina A6 2018

Wine, Dine & Dance

Jaarlijks organiseert de Vereniging Lions Club Peel en Maas, in de maand november, het evenement 'Wine, Dine & Dance'. Dit is een fundraising evenement.

large_2650_2

Lions Golfdag

Het doel van de Lions Golfdag is om sponsors en betalende gasten een aangename golfdag te bezorgen, waarbij de opbrengst bedoeld is voor een goed doel.

Meer weten?

Correspondentieadres:

Vereniging Lions Club Peel en Maas

Marc Beumers, Secretaris
Liskesweg 7
6031 SE Nederweert