Verslag 23ste editie Lions Manslujzitting op 24 februari 2019

Dit jaar voor de 2e keer in Evenementencentrum de Heuf. Gedurende 2 dagen voor de zitting is de gehele sporthal omgebouwd in een carnavaleske feesttempel.

Dit heeft plaatsgevonden in een zeer goede samenwerking met handbalvereniging BevoHc, waarbij een groot aantal vrijwilligers de handen uit de mouwen staken. Ook gedurende de Manslujzitting op zondag waren 40 vrijwilligers van BevoHc aan het werk om al onze gasten te verwennen met een natje en een droogje. Dat is bijzonder fijn verlopen. Uiteraard onze welgemeende dank aan BevoHc voor al deze inspanningen.

De 620 gasten werden verwend met een mooi, evenwichtig programma, van 11.00 ur tot 16.00 uur, waarna het nog een lange tijd gezellig vertoeven was.

Bijgaand foto-album geeft een goed beeld van de gehele sfeer.

Heren aanwezigen, hartelijk dank namens de gehele Vereniging Lions Club Peel en Maas. U ondersteunde, door jullie aanwezigheid, weer een aantal goede doelen.

Noteren jullie alvast 16 februari 2020 voor de 24ste Lions Manslujzitting. Een uitnodiging voor de Sociëteitsleden volgt te zijner tijd.

Kijk naar de impressie van deze dag