Lions Wine, Dine & Dance

Elk jaar organiseert de Vereniging Lions Club Peel en Maas het evenement 'Winer & Dine'.

Het is een feestelijke, informele avond, in Kasteel De Keverberg te Kessel, die we starten met een aperitief. Verspreid door het kasteel staan op verschillende plaatsen standjes van lokale horecabedrijven met heerlijke gerechtjes. Verder zorgen we ook voor een avondvullend entertainmentprogramma.

De opbrengst van de avond komt ten goede aan een goed doel, dat ieder jaar wisselt. In 2018 was dat KidzBase. Een stichting die door middel van kleinschalige projecten probeert kleur te geven aan het leven van beschadigde kinderen in de regio. We willen ze het gevoel geven dat ze speciaal zijn en vertrouwen geven, in zichzelf, de mens en de toekomst.

In 2019 kreeg stichting Happy Holiday de opbrengst. Stichting Happy Holiday biedt vakanties aan voor gezinnen waarvan één of meerdere gezinsleden ernstig ziek zijn. Niet alleen het zieke kind (of ander gezinslid) staat centraal, maar ook de “gezonde” gezinsleden. Buiten de 24/7 zorg die we kunnen geven, door gespecialiseerde (kinder) verpleegkundigen en vrijwilligers, bieden we de gelegenheid tot plezier voor het hele gezin, rust voor ouders/verzorgers.

In 2020 en 2021 heeft het evenement geen doorgang gevonden vanwege de Corona-epidemie.

Amusement

Er is voorzien in een avondvullend entertainmentprogramma.

Goed Doel

De opbrengst van de avond komt altijd ten goede aan een goed doel.

Vorige edities