LIONS Jeugd Uitwisseling 2019

groep malaga 2019

LIONS Jeugd Uitwisseling 2020

Maak kennis met andere culturen: schrijf je in voor de LIONS Youth Exchange 2020. Al sinds 1961 bestaat deze activiteit van de Lions wereldwijd en wordt hiermee invulling gegeven aan: “Het bevorderen van onderling begrip tussen de volkeren van de wereld”. Wereldwijd doen 56 landen mee aan deze jeugduitwisseling, jaarlijks maken zo’n 5000 jongeren in de leeftijd van 17 tot 21 jaar kennis met elkaar.

Voor de komende zomer kunnen Nederlandse jongeren in de leeftijd van 17 tot 21 jaar zich tot 31 januari 2020 inschrijven voor deelname bij elke Lionsclub. Spreek je redelijk Engels en wil je Nederland vertegenwoordigen en vriendschappen voor het leven sluiten? Dan is dit een mooie gelegenheid voor jongeren. Is je interesse gewekt? Kijk op www.youth.lions.nl voor meer informatie.

Meerdere jongeren van onze eigen Lions hebben al eens deelgenomen aan deze jeugduitwisseling. Door hun presenties na deze uitwisseling hebben wij als Lionsclub kunnen meegenieten van hun geweldige buitenlandavonturen. Een aantal van hen hebben nog steeds een leuk contact met een aantal jongeren met wie ze toen zijn opgetrokken; uit Turkije, Canada, Rusland, Japan, Indonesië, Noorwegen, Denemarken, etc. Voor velen zijn het onvergetelijke weken geworden waar ze in hun leven nog vaak aan terug zullen denken en het erover zullen hebben.

Voor een leuk filmpje van de uitwisseling in Spanje 2019, klik hier.

Belangstelling? Neem contact op met Lions Club Peel en Maas, t.a.v. Peter Klaasen.