Lionsclub Peel en Maas

Lions golfdag: 21 september 2018

Zeer succesvolle 22ste editie van de Lions Manslujzitting op 4 februari 2018. 

Dit jaar was het extra spannend hoe dit evenement zou verlopen, want deze jubileum editie zou plaatsvinden op een geheel nieuwe locatie, nl in Evenementencentrum de Heuf. Gedurende 2 dagen voor de zitting is de gehele sporthal omgebouwd in een carnavaleske feesttempel.

 

Dit heeft plaatsgevonden in een zeer goede samenwerking met handbalvereniging BevoHc, waarbij een groot aantal vrijwilligers de handen uit de mouwen staken. Ook gedurende de Manslujzitting op zondag waren 40 vrijwilligers van BevoHc aan het werk om al onze gasten te verwennen met een natje en een droogje. Dat is bijzonder fijn verlopen. Uiteraard onze welgemeende dank aan BevoHc voor al deze inspanningen.

 

Omdat het een jubileumzitting was, 2 x 11, zijn 18 Sociëteitsleden die vanaf 1997 lid zijn gehuldigd met een mooie jubileumketting met opschrift.

 

De 600 gasten werden verwend met een mooi, evenwichtig programma, van 11.00 ur tot 16.00 uur, waarna het nog een lange tijd gezellig vertoeven was.

 

Bijgaand foto-album geeft een goed beeld van de gehele sfeer.

Heren aanwezigen, hartelijk dank namens de gehele Lionsclub Peel en Maas. U ondersteunde door jullie aanwezigheid weer een aantal goede doelen.

 

Noteren jullie alvast 24 februari 2019 voor de 23ste Lions Manslujzitting. Een uitnodiging voor de Sociëteitsleden volgt te zijner tijd.

Sponsoren

info@lionshelden.nl

Correspondentieadres

Lionsclub Peel en Maas
t.n.v. Peter Coenen
Akkerveld 36
5988 JE Helden